divendres, 21 de novembre del 2014

S’INICIA LA “CAMPANYA PER LA NETEJA A L’ESPAI QUE COMPARTIM”

CUIDO EL MEU BARRI COM SI FOS CASA MEVA
DONO LA CARA PER LA MINA

Aquest dissabte 22 de novembre es donarà inici oficial a la “Campanya per la neteja a l’espai que compartim” impulsada pel Servei de Suport a les Comunitats de Veïns i Veïnes al barri de La Mina: Assessorament i Mediació i l’Àrea Social del Consorci.

La campanya té com objectiu la promoció dels valors que generen bona convivència i la identificació dels veïns i veïnes amb un concepte de barri respectuós amb la seva gent i el seu entorn.

La campanya engega amb l’adhesió d‘alguns comerciants i veïns i professionals d’entitats i associacions del barri que cedeixen la seva imatge en suport a la iniciativa. A partir d’aquest dissabte 22, buscarem implicar el major nombre de persones disposades a “donar la cara per La Mina”.

Volem interpel·lar al conjunt del veïnat i convidar-los a fer-se una fotografia amb dos proclames ben clares: “Cuido el meu barri com si fos casa meva” i “dono la cara per La Mina”. Des d’ara i fins a mitjans de desembre estarem recollint cares de persones disposades a fer-se seu aquest missatge. Amb tot aquest recull de fotografies crearem una exposició que presentarem pels volts de nadal a la Biblioteca Font de La Mina i que circularà per diferents espais del barri de cara a principis de l’any que ve.

Així doncs, t’hi adhereixes? Dóna la cara per La Mina!